Hogyan működik?

Vitorlás kölcsönzés és a fedélzetre lépés csak biztos úszni tudók számára engedélyezett.

Sudár Regatta típusú hajóink kölcsönözhetőek. Korábbi tanulóink elsőbbséget élveznek kölcsönzésnél. Külsős (és képesítéssel rendelkező) vitorlázók is kölcsönözhetik a hajónkat, amennyiben részt vesznek egy kétórás manővertréningen (hajó és motor megismerése, kikötőben manőverezés stb.)

A bérleti díj előre fizetendő, és kauciót is kérünk a hajó elvitele előtt. A kölcsönzési és kaució árakat az árlistában találod. További feltétel érvényes hajóvezetői igazolvány megléte, a hajón csak úszni tudók szállítása, valamint kölcsönzési feltételeink elfogadása. A hajó lefoglalásával Bérlő automatikusan úgy tekintendő, mint aki megismerte és elfogadta ezeket a feltételeket („Oktatás és kölcsönzés rendje, veszélyforrások a vízen”).

Ha szeretnéd elvinni az egyik hajót, először is jelentkezz be a 06706008651-es számon, hogy egyáltalán szabad-e a hajó a kiválasztott időpontban.

A hajó átvételére megbeszélt időpontban pontosan legyél ott, mert munkatársunk jó eséllyel oktat aznap vagy egyéb dolga van, nem fog tudni várakozni és így a kölcsönzést törölni kell.

A hajó átvételekor szükséges teendők:

  1. Hajóvezetői képesítés bemutatása
  2. Kölcsönzési díj kifizetése
  3. Kaució letétbe helyezése
  4. Kölcsönzési feltételek és szerződés aláírása
  5. A hajó szükséges felszereléseinek ellenőrzése.

A hajó visszahozatalakor szükséges teendők:

  1. A kikötőbe behajózás (érkezés) előtt kérünk értesítést telefonon, hogy munkatársunk személyesen is jelen lehessen.
  2. A kikötőhelyre beállás munkatársunk személyes részvételével kell történjen, hacsak előre nem lett máshogy egyeztetve.
  3. A hajót mindig ugyanolyan állapotban kell otthagyni ahogy elvitelre került, különös tekintettel az ételmaradék, szemét és lábnyomok eltávolítására, a kötélzet és vitorlázat szakszerű és esztétikus elrendezésére. Ennek elmaradása esetén takarítási díj a kaucióól levonásra kerül. Igény esetén ezt mint szolgáltatást is biztosítjuk, ilyen esetben kérjük ezt előre jelezni munkatársunknak. Takarítási és leszerelési díj: 10.000 Ft (amennyiben normál használatról volt szó).

Jó szelet, jó vitorlázást!