VITORLÁS PROGRAMJAINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

KEZDŐ VITORLÁS ÉS MOTORCSÓNAK TANFOLYAM, KÉPESÍTÉSSEL

Gondoltál már arra, hogy egyszer önállóan szeretnéd szelni a balatoni vagy tengeri habokat, de nem tudod, hogyan kezdjél bele?

35 év vitorlás és verenyzői gyakorlatával és 15 év oktatási tapasztalatával várunk a fedélzeten!

RÉSZLETEK

GASZTRO-TÚRA

Kössük össze a balatoni vitorlázást egy különleges ebéddel? Vagy szeretnétek, hogy legyen egy konkrét célja a vitorlázásnak? Gasztro-túráink népszerű úticélja az északi part, de akár Balatonlelle, vagy Balatonföldvár is elérhető.RÉSZLETEK

BEKÓSTOLÓ ÉLMÉNYVITORLÁZÁS

Ha nincs képesítésetek, esetleg nem voltatok még hajón, de szeretnétek két órára belekóstolni a vitorlázás élményébe, mindezt szakképzett kormányossal, akkor várunk a fedélzeten! Biztonságosan szállhattok vízre, és akár a hajó kormányzását is kipróbálhatjátok. Természetesen fél- vagy egész napos túrára is van lehetőség.

RÉSZLETEK

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Összes programunk és szolgáltatásunk ajándékozható, melyekhez letölthető és nyomtatható utalványt (voucher, kupon, bon) biztosítunk. Kérés esetén a megadott információkkal ki is töltjük.

RÉSZLETEK

MANŐVERTRÉNING

Ha már megszerezted a képesítésedet, vagy túl vagy az alaptanfolyamon, netán csak egy kis többlet magabiztosságra vágysz, várunk haladó képzéseinket és manővertréningünkön!

RÉSZLETEK

VITORLÁS LEÁNYBÚCSÚ

A Balatonon, egy vitorláson lehettek együtt egy csapatban, miközben lágy szellő fújja a hajatokat, és pezsgővel koccintotok a naplementében. Minden terhet levéve a válladról, segítünk elejétől végéig megszervezni a programot, hogy valóban csak az élményre koncentrálhassatok, és hogy igazán maradandó emlék legyen ez a vitorlázás.

RÉSZLETEK

VITORLÁS KÖLCSÖNZÉS

Vitorlás hajóink bérelhetőek volt Tanulóink és azok által, akik elvégzik háromórás manővertréningünket. Megtanulunk horgonyozni, biztonságosan ki- és beállni a kikötőbe, és mindazt, ami a biztonságos túrahajózáshoz kell.

RÉSZLETEK

VITORLÁS TÁBOR GYEREKEKNEK

Mi elsősorban felnőttképzést végzünk. Ifjú Sporttársaink részére partnerünk, az Alpesi Club szervez vitorlás- és szörftáborokat.

RÉSZLETEK

vitorlas-tanfolyam
anna_vilmos_csipi
peter_dekken_2
Video 2022. 05. 11. 18 16 35 – frame at 0m0s
oktatas_ivett_vili_csipi
Photo 2022. 05. 16. 18 48 39
289046116_677779697206368_9109819664234817333_n
vitorlas-tanfolyam
PlayPause