Vitorlás lánybúcsú a Balatonon

A Dél-Balatoni Vitorlás Iskola szervezésében, tapasztalt kapitánnyal vehettek részt egy igazán különleges élményben. A vitorlás lánybúcsú garantáltan felejthetetlen lesz.

A Balatonon, egy vitorláson lehettek együtt egy csapatban, miközben lágy szellő fújja a hajatokat, és pezsgővel koccintotok a naplementében.

Biztos lehetsz abban, hogy minden terhet levéve a válladról, segítünk elejétől végéig megszervezni a programot, hogy valóban csak az élményre koncentrálhassatok, és hogy igazán maradandó emlék legyen ez a vitorlázás.

Több hajó is bérelhető, a létszámtól függően.

Honnan indul a vitorlás lánybúcsú?

Megbeszélés alapján.

Hajóink Balatonszemesen állomásoznak, de az igényektől függően nagyon sokféle kiindulási pont lehet, akár az északi, akár a déli parton. A program létszámtól és igényektől függően kivitelezhető akár több vitorlással is. A vitorlázás egybeköthető gasztro túrával is, vagy olyan hangulatos megállóponttal, ahol zárt körben együtt maradhat a társaság, hazavitorlázás előtt.

Ki vehet részt a programon?

A lánybúcsús vitorlázáson való részvételnek a feltétele az úszni tudás.

Mit érdemes a vitorlás lánybúcsúra magaddal hozni?

Időjárásnak megfelelő ruházatot, fehér vagy szilikon talpú cipőt, napszemüveget, fürdőruhát és törölközőt, hiszen mégiscsak a Balatonra készültök! Őszi vagy tavaszi időszakban azonban szükség lehet tartalék meleg ruházatra. Javasoljuk, hogy ne üres gyomorral szálljatok hajóra, de ne is vitorlázás előtt legyen a lakoma. Nassolnivalóról és innivalóról a hajón mi gondoskodunk.

Mikor indul a vitorlázás?

Ezt közösen egyeztetjük, hiszen fontos olyan időpontot választanunk, amely Nektek is megfelel, és amikor a hajó(k) is rendelkezésre áll(nak).

Mennyibe kerül a program?

Mivel a program díja nagyban függ a részvételi és hajólétszámtól, a program időtartamától, valamint az úticéloktól, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy az igények ismeretében pontos árajánlatot adhassunk!

A Dél-Balatoni Vitorlás Iskola egész évben várja a vitorlázás iránt érdeklődőket. Akár tanfolyam, vizsga vagy egy vitorlázás alkalmából.