Kisgéphajó-tanfolyam

 Kisgéphajó-tanfolyamunkon megismerkedsz azokkal az elengedhetetlen alapokkal amelyek birtokában biztonságosan és szakszerűen kezelni tudod a legtöbb motorcsónakot és belső égésű külmotort. Az tanfolyam magában foglalja a hajózási szabályokat, üzemeltetési és kezelési alapokat, manőverezést. Az oktatást gyakorlattal rendelkező vízirendőrök végzik, akiktől nemcsak a know-howt lehet elsajáítani, hanem azt is, hogy a hatósági ellenőrzési gyakorlatban melyek a legfontosabb szempontok, mire érdemes különösen odafigyelni. Motorcsónakunk egy Skibsplast norvég hajó, 100 LE Honda motorral meghajtva. Az elméleti oktatás Keszthelyen történik. Gyakorlati képzési helyszínünk a tanfolyam típusától függően lehet a Duna (kedvtelési célú képesítés) vagy a Balaton (hivatásos vagy szolgálati).

Az alábbi tanfolyamaink közül választhatsz:

1. Akkreditált tanfolyam
Kisgéphajós hajóvezetői képesítés megszerzése céljából. A vitorlás és motoros képesítés együtt vagy akár külön is megszerezhető. Tanfolyaminformációk ITT (kedvtelési) találhatóak, vagy pedig ITT (szolgálati, hivatásos)

2. Akkreditált tanfolyam, vizsga nélkül.
Ha szeretnéd a motorcsónakozás alapjait megtanulni, vagy régen hajóztál és nem rendelkezel semmilyen rutinnal. Vagy ha még nem töltötted be 18-ik életévedet… Tartalmazza a teljes elméleti képzést és néhány órás gyakorlatot.

3. Motorcsónak oktatás
Igény szerint beiratkozhatsz oktatásra előre egyeztetett témakörökben vagy szinten, előre egyeztetett időtartamra. Ha már van kisgéphajó vezetői engedélyed, de szeretnéd gyakorlati ismereteidet felújítani, vagy egyszerűen csak szeretnéd a motorcsónakozás gyakorlati alapjait megtanulni néhány órában.

A vitorlás oktatás a legtöbb esetben kiscsoportos keretek között zajlik. További részleteket és árakat az árlistában találsz ITT.