Gasztro-túra

Kössük össze a balatoni vitorlázást egy különleges ebéddel? Vagy csak szeretnétek, hogy legyen egy konkrét célja a vitorlázásnak? Gasztro-túráink népszerű úticélja az északi part, de akár Balatonlelle, vagy Balatonföldvár is elérhető.

Hogyan lehet a túrákra jelentkezni?

Emailen, vagy a honlap kapcsolati űrlapján. Ezt megelőzően azonban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy biztosan legyen szabad hajó és kormányos a kívánt időpontban.

Ajéndékként is megrendelhető a túra?

Igen, ilyen esetben a megrendeléstől számított fél éven belül állunk rendelkezésre a túra lebonyolításával. Az Ajándékozott közvetlenül velünk tud majd időpontot egyeztetni. Igyekszünk rugalmasak lenni, de figyelembe kell venni, hogy nem minden nyári napon üres a naptárunk…. Szükség esetén nyomtatható Ajándékutalványt is tudunk küldeni.

Ki vehet részt a túrákon?

Bárki, aki biztos úszni tudással rendelkezik.

Honnan indulnak a túrák?

Balatonszemes a kiindulási pont, ide is érkezünk vissza délután.

Mikor indulnak a túrák?

Ezt közösen egyeztetjük, hiszen olyan időpontot kell befoglalnunk, amikor a hajók is szabadok, illetve amely Nektek is megfelel. Általában reggel 9.00 vagy 10.00 óra az indulás, és délután 16.00 körül érkezünk vissza. Távolabbi úticélok (Badacsony, Szigliget) az egynapos keretek között nem megvalósítható, de kétnapos túrával megoldható. Ilyen esetben kérd egyedei ajánlatunkat!

Hányan vehetünk részt a túrán?

Egy hajó a szakképzett kormányoson felül legfeljebb öt utast tud szállítani. 3-4 fő utas részére azonban kényelmesebb a hajózás. Szükség esetén két hajóval is rendelkezésre állunk, ilyen esetben tehát legfeljebb 10 fő utast tudunk felvenni a fedélzetre (kényelmesen máx. 8 fő).

Mennyibe kerül a gasztro-túra?

A túra ára a hajóra vonatkozik, függetlenül attól, hogy pontosan hány fő utas száll a fedélzetre. 2024-ben a gasztro túra űra 75.000 Ft / hajó / 1-5 fő utas, amely ár tartalmazza a hajóbérlést, a kormányos napidíját, valamint az időpont fenntartását.

Ki vezeti a túrákat?

A biztonság az első. Minden vitorlás túránkon nagy tapasztalattal bíró, szakképzett hajóvezető kezeli a kormányrudat.

Elmaradhat, vagy megszakadhat-e a túra?

Igen, amennyiben a kormányos úgy dönt, hogy biztonsági okokból (pl. vihar közeledte) nem elindítható a túra, vagy ha hasonló okokból szükséges félbeszakítani. Természetesen az időjárás miatt már a túra előtti napon egyeztetünk.

Az úticélt és a programot közösen egyeztetjük. Gyakori útvonalaink:

Balatonszemes – Zánka -Balatonszemes

Balatonszemes – Balatonlelle – Balatonszemes

Balatonszemes – Balatonföldvár – Balatonszemes

Balatoszemes – Révfülöp – Balatonszemes (csak ideális szélviszonyok esetén:)

Természetesen egyedi, akár több napos útvonalak is lehetségesek, Badacsony is megjárható két nap alatt.

További információk, jelentkezés és időpont-egyeztetés:

06-70-600-8651 (Galántha Gergely), info@delbalatonivitorlás.hu

A program Ajándékutalvánnyal is megrendelhető!

Hasonló szolgáltatásaink, amiket még ajánlunk: